Передвиборчі пристрасті в столиці розгораються не на жарт - кандидати в мерське крісло влаштовують одне шоу за іншим в надії привернути до себе увагу виборців. Схоже, в найближчому майбутньому киян чекає чергова вистава від Ірини Верещук, народного депутата від Партії "Слуга народу" - в ефірі телеканалу "Україна 24" вона заявила, що готова викликати на дебати чинного київського градоначальника Віталія Кличка.

"Якби Кличко був ефективним головою Київради, йому б не потрібно було пояснювати зараз виборцям, чи може він бути ефективним. Я, користуючись нагодою, запрошую пана Кличка на дебати, а вас – пані Влащенко, промодерувати їх. Це було б дуже важливо, щоб всі виборці почули, а ми могли б один одному задати питання, і всі б побачили-чи був він ефективний чи ні", - вважає Верещук.

"Вона нехай поїде в Раву-Руську, звідкись втекла за кордон після Революції Гідності! Дебатів не захоче", - пишуть у коментарях українці.

"Красиво красти ви можете, а вже язиком молоти, це без зупинки, з напором жорстоко", "Мері Поппінс і Залізний Дроворуб... це вже в гостях у казки!!!! Буду дивитися обов'язково", - іронізують інші.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонер".

Як повідомляв інформаційний портал " Знай.ua", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.