У четвер вранці, 10 вересня, на вокзалі в Києві побилися двоє чоловіків. Один спробував вкрасти документи у другого, зав'язалася бійка.

Відео на своїй сторінці в Facebook опублікував користувач Ivan Akimov.

Краси цій історії додає правоохоронець, який мовчки спостерігав за бійкою замість того, щоб виконати свою роботу - простежити за правопорядком.

Звичайний день на залізничному вокзалі Києва... Один чоловік вкрав документи у іншого.. Почалася бійка, а поліцейський вирішив просто постояти... подивитися....!!!

Geplaatst door Ivan Akimov op Woensdag 9 september 2020

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Звичайний день на залізничному вокзалі Києва... Один чоловік вкрав документи у другого... Почалася бійка, а поліцейський вирішив просто постояти, подивитися", - пише автор публікації.

Нещодавно у вагоні харківського метро побилися пасажири. Про це повідомили очевидці в соціальних мережах. За словами очевидців, конфлікт виник з-за того, що один з пасажирів був без маски, і двоє працівників одного з КП міста зробили йому зауваження, що той їде без захисної маски, незважаючи на карантин. У відповідь на зауваження чоловік повів себе агресивно. Зав'язалася бійка. Оточуючим вдалося розняти конфліктуючих.

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі на пляжній дискотеці п'яна компанія влаштувала дикий махач - жіночі виски, розбиті носи і лікарня

Як повідомляє портал «Знай.ua» Три закоханих киянина поділили "прекрасну даму" палицями - кадри курйозного махача

Також «Знай.ua» писав, що Не поділили лампадки? В Одесі два попа влаштували жорсткий махач посеред церкви, безбожне відео