Через введений карантин в Києві почався колапс з громадським транспортом: автобусів, тролейбусів і трамваїв катастрофічно не вистачає, все забито під зав'язку ще на кінцевій зупинці. Люди змушені чекати транспорт майже по годині.

Позавракційний депутат Олександр Пабат звернувся до директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Валентина Осипова з вимогою збільшити кількість рухомого складу муніципального громадського транспорту хоча б на період карантину, пише "КиевВласть".

Після того, як з 17 серпня Київ потрапив в "жовту" зону, пасажири повинні їздити тільки на сидячих місцях. Транспорту на всіх, хто повернувся до звичайної роботи, катастрофічно не вистачає.

"Практично на всіх маршрутах громадського транспорту виникли однакові проблеми: автобуси, трамваї, тролейбуси і маршрутні таксі переповнені їдуть вже з кінцевих зупинок і транспорт з вільними місцями доводиться чекати по 40-50 хвилин. На зупинках в години "пік" величезні черги по 50-60 осіб. Люди не можуть вчасно дістатися на роботу, на навчання і ввечері додому", - каже депутат.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонерко".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.