У Києві розшукують жінку, яка зникла ще місяць тому і досі не подала жодної звістки про себе ні родичам, ні друзям. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшуком мешканки столичного району Нивки Кравчук (Рибалко) Сніжани займається Шевченківський відділ поліції. Жінка проживає за адресою вулиця Щербаківського, будинок 57-б. Вона вийшла з дому ще 9 серпня, і назад так і не повернулася.

На момент зникнення жінка була одягнена у джинси чорного кольору, футболку сірого кольору, взута у білі кросівки.

Із собою мала чорну сумочку через плече, свідоцтво про народження і мобільний телефон. При цьому телефон з дня зникнення було вимкнуто, сигнал на нього не надходить.

Фото " Київ Оперативний»
Фото " Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Всіх, хто знає, де може перебувати зникла чи бачив її, просять телефонувати до поліції або ж на номери її матері тел. 0688630384, тел.0987427000.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Львові зникла темноволоса дівчина, мама благає про допомогу - любить котів і часто хворіє

Також портал «Знай.uа» писав, що У Києві нахабний злодій взяв в оренду мопед і дав по газах, копи шукають голку в сіні

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Києвом малюк потрапив у полон дитячого майданчика – довелося різати