У Київській області, в місті Славутич, хлопчик грався на майданчику і застряг у дитячій драбинці. Про це розповіли у службі ДСНС регіону.

Як зазначається, інцидент трапився 8 вересня близько 16:48 – дитина гралася на майданчику в Московському кварталі й застрягла в металевій конструкції. При цьому самостійно звільнитися хлопчик не міг, так само не вийшло його звільнити і у очевидців.

На місце події довелося викликати співробітників рятувальної служби.

Оцінивши ситуацію, ті за допомогою бензорізу, дотримуючись всіх вимог техніки безпеки, зрізали декілька щаблів і звільнили малюка з полону драбини.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Зазначається, що дитина не постраждала – хлопчик лише трохи перелякався. Лікарська допомога йому не знадобилася.

У звільненні постраждалого брали участь співробітники чергового караулу 63-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Славутич.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині пекельний вогонь мало не перетворив свиней на шашлики: "Ферма палає!" В Івано-Франківській області виникла масштабна пожежа. 2 вересня в управління ДСНС надійшло повідомлення про те, що в будівлі свинокомплексу в селі Тустань Галицького району сталося загоряння.

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Києвом арматура випала з вантажівки і проткнула легковик з людьми, очевидці посивіли: "Як у фільмі жахів" На Бишівській трасі, біля повороту в село Горбовичі сталася ДТП, яка більше нагадує сцену з фільму жахів — легковий автомобіль проткнула арматура, яка ви летіла з попереду їдучої вантажівки.

Також портал «Знай.uа» писав, що У Хмельницькому дірява труба перетворила багатоповерхівку на аквапарк - води по коліна В обласному центрі рятувальники відкачали воду із підвального приміщення багатоповерхового житлового будинку.