Стало відомо про те, що в Києві розшукують шахрая. Взяв в оренду мопед, але так його і не повернув.

Таким чином, повідомляється що чоловік, який зображений на знімку нижче, в п'ятницю, 3 вересня взяв в оренду мопед, після чого відключив телефон і просто пропав.

Внимание! #Розыск! Мужчина, который изображён на фото, 03.09.2020 взял в аренду мопед #Yamah #Vino, после чего отключил...

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 8 september 2020

Дана новина з'явилася на сторінці Київ Оперативний. Публікувати ПІБ вони не стали, так як є припущення, що паспорт підроблений. Всіх, хто впізнали чоловіка на фото, просять допомогти. Поліція також почала займатися цією справою.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки.

Про це повідомили в поліції Одеської області.

Інцидент стався в Малиновському районі міста. У квартиру, яку орендувала 32-річна іноземка, постукали невідомі. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм. Тоді один з них схопив її за шию і зняв золоті прикраси. Після цього чоловіки втекли.

Нагадавши, що банда невідомих хуліганів проникла до приватного бунідка 72-річного пенсіонера і за допомогою жорстокого катування дізнавалися де той ховає гроші.

Як раніше повідомляв портал " Знай.ІА", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який у суботу не повернувся додому.

Також портал " Знай.ІА " писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.