У Києві з'явилося "таксі для багатих" - з шашечками цієї служби засікли новенький автомобіль марки Porsche Macan. Про це написали в співтоваристві «ukraine_cars» в Instagram.

Відзначається, що, судячи з номерного знаку, дорогий кросовер придбали тільки пару місяців тому. При цьому, на думку передплатників, складно уявити, щоб хто-небудь використовував автомобіль за 2,1 мільйонів гривень в якості таксі.

При цьому українці розділилися в думках щодо того, чи може бути правдою таке використання авто, а також не зійшлися в поглядах на крутість такого застосування дорогого кросовера.

"Коли взяв у кредит і почався короновірус", "Не бита, не фарбована, в таксі не була, дбайлива експлуатація», «Красунчик», - іронізують кияни в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Швидше за все, просто по приколу кинув шашки», «По приколу валить», - припускають інші.

"В Австрії тільки такі і їздять! (і нічим тут пишатися)", - вважають треті.

Нагадавши, у Києві маршрутника обібрали до нитки, поки він розбирався з"зайцем".

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві бидло-маршрутника спіймали на ганебному занятті за кермом.

Також портал Знай.иа писав, що у Києві на ходу "втомилася" маршрутка-роззулася посеред дороги і зіпсувала асфальт.