Стало відомо про те, що жителі Києва вимагають замінити маршрутки на інший вид транспорту. Кличко вже отримав звернення.

Таким чином, повідомляється, що в мерію звернулися з ініціативною прибрати маршрутні таксі, і замінити їх муніципальним транспортом, тобто, автобусами, трамваями, і тролейбуси. Відповідний петиція зареєстрована на сайті Київської міської ради.

У повідомленні сказано, що на сьогоднішній день, маршрутні таксі - Африканська модель перевезень, а ось в європейській, маршруток немає абсолютно. У країнах Європи особливе ставлення до транспорту, а саме, він повинен бути комфортним, швидкий, безпечний, а також передбачуваний для самих пасажирів. А ось маршрутки не дають нічого ними перерахованого вище.

Для того, щоб Київради розглянула дане смс, воно зобов'язане набрати 10 тисяч голосів за 10 днів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Мініфраструктури оприлюднило законопроект, який передбачає серйозні реформи на українському ринку пасажирських перевезень.

Читайте Знай в Google News!

У разі прийняття проекту місцева влада субсидуватиме обраних на конкурсі перевізників, яким доведеться дотримуватися певних вимог щодо автопарку, графіку руху тощо.

В українському транспортному Союзі вважають, що чиновники починають "війну проти маршруток".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві маршрутника обібрали до нитки, поки він розбирався з"зайцем".

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві бидло-маршрутника спіймали на ганебному занятті за кермом.

Також портал Знай.иа писав, що у Києві на ходу "втомилася" маршрутка-роззулася посеред дороги і зіпсувала асфальт.