Співробітників аеропорту "Бориспіль" викрили на багатомільйонних оборудках. САП і НАБУ розкрили корупційну схему, яка успішно працювала протягом п'яти років.

Так, підприємці виходили на "правильних" співробітників аеропорту, які задешево здавали приміщення "Борисполя", і таким чином поклали до кишені більше 16 мільйонів гривень.

Двоє працівників, зокрема і колишній керівник аеропорту, отримали повідомлення про підозру, їм закидають статтю "Зловживання владою та службовим становищем".

Один з останніх брифінгів народних депутатів України, що відбувся в кулуарах Парламенту, став "жорстким резюмуванням" річного президенства Володимира Зеленського. Висновки стосувалися переліку вкрай важливих для країни аудитів, обіцяних президентом України ще у 2019 році, але й досі так і невиконаних. Тут сплив і необґрунтований розподіл "коронавірусного фонду", і загроза всеукраїнської черги аварійних обвалів "зношених" будинків, і стрімке зростання платіжок на фоні рекордного падіння ціни на газ. А "родзинкою" стала пафосно заявлена в Офісі президента, але у подальшому "зникла", ретельна перевірка сумнівних витрат з бюджету Києва – зокрема, розподілу коштів столичним мером Віталієм Кличком та його командою. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що тисячі українських заробітчан потрапили за колючий дріт у Канаді

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерти порівняли вартість на найголовніше у нас і за кордоном

Також, "Знай.uа" писав, що в аеропорту "Бориспіль" українців не пустили на відпочинок в ОАЕ