Стало відомо про те, що в одному з коледжів столиці розгорівся скандал з викладачки.

Таким чином, повідомляється, що в коледжі інформаційних систем і технологій, який знаходиться на Львівській площі в Києві, розгорівся величезний скандал через проведення викладача фізкультури.

"Рот закрой! Я тебе слово давала!!!" - визжить благим матом вчителька фізкультури на 16 літнього студента київського Колледжу інформаційних систем і технологий на Львівській площі. Там вона називає й своє ім"я. Після такого уроку психологічна травма дітям забезпечена.

Geplaatst door Наталка Прудка op Maandag 7 september 2020

Вона принижує своїх студентів, а також вимагає гроші за здачу нормативів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

У Мережу потрапило відео, на якому все показано. Викладач кричить на 16-річного студента, і затикає йому рот.

Журналіст "Главком" Наталія Прудка повідомила, що всі діти знають про вчинки викладачки, однак, розповідати бояться.

При цьому, ще розкрилося, що жінка вимагала зі своїх студентів гроші за здачу нормативів. Вона прямим текстом вимагала перерахувати їй гроші на карту.

Директор коледжу вже звернув увагу на це неподобство, і пообіцяв студентам та їх батькам звільнити викладач.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що У Києві палає Іподром, пекельний вогонь пожирає метр за метром-перші подробиці

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Дніпрі збоченець полює за дітьми біля популярного ТЦ: "тримай цукерку, йдемо в машину"

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Харкові напівживий таксист з перерізаним горлом прийшов до лікарні за допомогою - " Вся дорога в крові"