Стало відомо про те, що українці стали сильно біднішими під час карантину. Кожна третя сім'я може дозволити собі тільки їжу.

Таким чином, повідомляється, що в такій ситуації людям не залишається нічого, крім як брати кредити і економити на самому елементарному. Такі дані були опубліковані Держстатом посилаючись на дослідження забезпеченості громадян.

Наслідки карантину: кожній третій українській родині бракує коштів на найнеобхідніше

Кожній третій сім'ї в Україні бракує коштів на найнеобхідніше, крім їжі. Такі дані опублікував Держстат із посиланням на дослідження заможності громадян. Екперти ЮНІСЕФ нагадують про наслідки карантину, який люди відчувають досі. Мама 11 дітей у Київській області, яка до пандемії сама допомагала іншим родинам як волонтерка, після карантину не змогла дітям купити мінімум до школи і вперше попросила допомоги сама. Подробиці – далі.

Geplaatst door ТСН op Donderdag 3 september 2020

Наприклад, мати 11 дітей в Київській області до карантину мала можливість допомагати іншим дітям і сім'ям в якості волонтера.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зараз же, у неї немає можливості купити дітям все необхідне в школу, і тому вона вперше була змушена попросити допомоги У інших. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Шестикласниця Марія не знала з чим йти в школу, так як можливості купити рюкзак просто не було. Вона головна помічниця мами. Годує братів і одягає їх, поки мама зайнята.

Дівчинка звикла до труднощів, однак, все ж переживає, що однокласники будуть над нею сміятися через сформоване фінансове становище.

Батько сімейства працював відразу в декількох місцях, але, у зв'язку з карантином позбувся додаткового заробітку. І ось, багатодітні батьки пішли на відчайдушний крок, і були змушені взяти кредит.

Згідно з опитуваннями Дитячого фонду ЮНІСЕФ, 69% українців відчули наслідки карантину. А згідно з опитуваннями Держстатистики, кожна третя сім'я відмовляє собі у всьому необхідному, крім їжі. Ще третина українців, якби не криза, витратили б насамперед гроші на лікування.

Раніше портал " Знай.ІА " писав - Кличко пророкує киянам "інфекційний вибух": "Дійшлись"

Також портал " Знай.ІА " писав - Карантин в Україні: українців попередили про продовження, чого чекати після 31 Жовтня

Також портал " Знай.ІА " писав, що Жириновський став піддослідним щуром лікарів Путіна, почалася побочка: "Загубили Діда"