Власники ресторанів, барів, кав'ярень та інших громадських місць, рівно як і самі відвідувачі, почали забувати про елементарні правила безпеки: маски, дезінфекцію рук, прибирання приміщень, дотримання дистанції.

Про це під час онлайн-прес-конференції заявив мер Києва Віталій Кличко.

Він підкреслив, що якщо поведінка киян не зміниться, у столиці можливий інфекційний вибух.

"Не носять маски. Перестали дезінфікувати приміщення. Чимало закладів працюють після дозволеного часу і з натовпами людей. А потім всі запитують - звідки така негативна динаміка поширення вірусу. І хто ж на неї впливає, скажіть?! Якщо так продовжиться, - нам не уникнути інфекційного вибуху", - заявив Кличко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Минулого тижня контролюючі органи перевірили 380 київських закладів торгівлі, громадського харчування та ринків. 67 перевірок закінчили складанням протоколу про порушення.