Скандально відомий російський політик, лідер ліберально-демократичної партії Володимир Жириновський ризикнув випробувати на собі новостворену вакцину "Супутник V", яка нібито повинна лікувати від коронавірусу.

"Вакцинація відбувається в два кроки. Другий укол лідеру ЛДПР зроблять через три тижні в кінці вересня, після чого лікарі будуть півроку контролювати стан здоров'я політика", - написала прес-служба на офіційному сайті ЛДПР.

Після короткої процедури Жириновський не втримався і виголосив невелику промову, в якій не зміг не згадати про американців.

Політик заявив, що жаліє їх, оскільки в Сполучених Штатах від коронавірусу помруть мільйони людей, в той час як в Росії всі будуть здорові. Незважаючи на те, що у російських вакцин раз по раз знаходять побічні ефекти, Жириновський зробив заяву чисто в своєму стилі:

"Наша вакцина найкраща в світі. Ми раніше всіх зробили і вся Росія повинна бути здоровою. Американців нам шкода, але там мільйони заразилися і мільйони загинуть. А у нас результат кращий", - безапеляційно підкреслив російський політик.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше Путін випробував дивну вакцину на власній доньці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Жириновський остаточно збожеволів і запропонував "випалити" Україну.

Також "Знай.uа" писав, що Жириновський похвалив "російськомовних" політиків України і закликав Зеленського взяти з них приклад.