У Київській лікарні назріває скандал через хворих коронавірусом. Про це розповіли у виданні "Depo" посилаючись на власні джерела в медзакладі.

Повідомляється, що в 18-й клінічній лікарні міста Київ, яка знаходиться навпроти Володимирського собору, наказали виписати хворих з інсультом і терміново завезли хворих на Covid-19, у яких хвороба протікає у важкій формі.

Читайте Знай в Google News!

При цьому, поверхом нижче знаходиться пологове відділення, а в самій лікарні немає жодного спеціального костюма або інших засобів захисту проти вірусу. За даними джерела, в установі навіть немає запасу медичних масок.

Ця ситуація налякала багатьох співробітників лікарні, тому вони планую написати заяви про звільнення.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скільки лікарів планує звільниться, а також кількість хворих на коронавірус в установі не повідомляли.

Офіційні представники лікарні цю ситуацію поки не коментували.

Фото: прес-служба КМУ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькій мерії виявили COVID-19. Діагностували коронавірус у одного з працівників управління культури і туризму ХГС.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікар-інфекціоніст з Києва розповів, чому деякі люди не хворіють на коронавірусну інфекцію.

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові заарештували лабораторію з тестами на коронавірус, здоров'я українців під загрозою