Стало відомо про те, хто в Україні може безкоштовно пройти ТЕС на коронавірус. Головлікар назвав всі випадки.

Таким чином, повідомляється, що головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів, хто в Україні може безкоштовно пройти тестування ПЛР-методом на коронавірус. Такою інформацією він поділився під час чергового брифінгу.

Безкоштовно дати тест і перевіритися на наявність коронавірусної інфекції в Україні можуть пацієнти, у яких діагностовано пневмонію, і вони знаходяться на стаціонарах; пацієнти, у яких є всі ознаки захворювання; пацієнти, які вже вилікувалися від коронавірусу, проте продовжують амбулаторне лікування; а також особи, які контактували з хворими людьми.

Даний перелік людей був затверджений наказом Міністерства охорони здоров'я України.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що станом на 2 вересня, в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 125 798 випадків зараження. За добу зафіксували 2 495 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 58 817 пацієнтів. За останню добу видужало 1015 осіб, 51 особа померла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.