У Київській області перший навчальний тиждень закінчився для васильківської школи №2 карантином: у одного з вчителів тест на коронавірус виявився позитивним.

"Це означає, що 365 учнів і 21 вчитель зобов'язані перебувати в режимі ізоляції терміном 14 днів. Навчальний процес триватиме дистанційно", - пояснив на своїй сторінці в Facebook мер Василькова Володимир Сабадаш.

"Ми не можемо дозволити собі ризикувати здоров'ям інших людей, тому дане рішення є неприємним, але необхідним і таким, що відповідає рекомендаціям МОЗ" - додав мер.

Трохи раніше епідемія коронавірусу паралізувала київську школу. У навчально-виховному комплексі №240 "Соціум" напередодні 1 вересня у вчительського складу виявили коронавірусну інфекцію.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Почався навчальний рік і разом з ним почалися проблеми з харчуванням школярів. В останні роки активні батьки борються за сучасне і корисне харчування своїх дітей в школах, за якісні продукти і дотримання технології приготування їжі. Однак раз по раз в одній з популярних батьківських груп "Батьки SOS" з'являються жахливі фото порцій.

Нагадаємо, у дитячий сад доведеться ходити по-новому - під заборону потрапили навіть килими та іграшки.

Як повідомляв "Знай.uа", Ніцой дякували за виховання молодих вояк, як раптом прокричали: "Граната!"

Також "Знай.uа" писав про те, що люта "яжматір" накинулася на перукаря через зачіску до 1 вересня.