Почався навчальний рік і разом з ним почалися проблеми з харчуванням школярів. В останні роки активні батьки борються за сучасне і корисне харчування своїх дітей в школах, за якісні продукти і дотримання технології приготування їжі. Однак раз по раз в одній з популярних батьківських груп «Батьки SOS» з'являються жахливі фото порцій.

З початком навчального року з'явилися і перші обурення батьків. Користувачка Анастасія Дег показала фотографію, на якій зображений «сендвіч», третина банана з почорнілою шкіркою і незрозумілий шматочок сиру. Жінка розповіла в пості, що це сніданок її дитини 2 вересня.

Дану страву дали дітям у школі №132 у Києві. Жінка уточнила, що в кадр не потрапив стакан з какао. Також вона розповіла, що порція такого сніданку обійшлася в 19 гривень. У неї виникло питання, де те, що було обіцяно дітям раніше. Вона надала посилання на затверджене меню для школярів.

Анастасія задала й інші питання, наприклад, про те, де картопля і інші інгредієнти бургера, чому так відрізняється меню в двох школах. Вона спробувала з'ясувати, за чий рахунок буде проходити лікування дітей після таких прийомів їжі. Анастасія не залишила без уваги і питання про те, хто наживається на економії на харчуванні дітей. В кінці посту вона запросила всіх відповідальних за харчування поснідати в школі разом з дітьми.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині люди вийшли на акцію протесту проти карантину. Акція пройшла у Чорткові, який став червоною карантинною зоною. Люди вийшли під будівлю міської ради.

Також Знай повідомляв, що як мінімум один навчальний заклад у Києві не повернеться до колишнього режиму роботи. У навчально-виховному комплексі №240 "Соціум" напередодні 1 вересня у вчительського складу виявили коронавірусну інфекцію.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві закрили одну зі шкіл. Діти не встигли сходити навіть на перше вересня. Заразилися двоє викладачів отримали позитивний тест на коронавірус.