Стало відомо про те, в яких саме ситуаціях водії найчастіше порушують правила паркування в столиці.

Таким чином, повідомляється, що зупинка на пішохідному переході - найпоширеніше порушення, яке здійснюють водії під час паркування свого авто.

в яких ситуаціях в Києві найчастіше евакуюють авто, фото: скріншот з відео

Всього за два місяці було виписано понад 15 тисяч постанов про порушення. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури столиці Валентин Осипов.

Крім цього, він каже, що водії досить часто ставлять свої автомобілі на прилеглих територіях, а також на смугах, які призначені для громадського транспорту. Таких порушень було зареєстровано 5,439 і 4,274 відповідно.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

За липень і серпень водії заплатили штрафи за такі порушення на суму 2,7 мільйонів гривень.

Черги в пунктах видачі евакуйованих авто значно зменшилися. Все через нове електронне звернення Kyiv Smart City, яке дозволяє отримати авто онлайн.

Валентин Осипов також нагадав, що у разі порушень правил паркування та евакуації автомобіля сплатити штраф та оформити документи для видачі автомобіля можна за допомогою додатку Kyiv Smart City. Для цього в додатку потрібно перейти до вкладки "міські сервіси"-"сервіси водія" - "Евакуація" і ввести номер автомобіля, потім відповідно до інструкцій вказати необхідні дані, і можна відправлятися на штрафмайданчик за автомобілем.

Нагадавши, Знай повідомляв, що стало відомо про те, що в Києві «герой парковки» зважився на чергово хамський вчинок.

Також Знай передавав, що киянка заїхала у двір і не знайшла місце для паркування.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі "прославили" харків'янина, який перебуваючи за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser викидав сміття прямо на дорогу, перебуваючи на проїжджій частині.