Чоловік, якого затримали в урядовому кварталі в Києві розповів, навіщо приніс гранату під офіс президента. Про це повідомили на сторінці поліції Києва у соцмережі Facebook.

1 вересня, під час патрулювання, співробітники поліції помітили підозрілого чоловіка, який прогулювався біля офісу президента.

Читайте Знай в Google News!

Під час поверхневої перевірки у чоловіка при собі виявили предмет, який схожий на гранату. Після цього чоловіка затримали і доставили в Печерське управління поліції.

Дії чоловіка слідчі Печерського управління поліції кваліфікували за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють походження боєприпасу та мету його зберігання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

повідомлення поліції Києва: Facebook

У виданні "Страна"розповіли, що затриманим виявився 54-річний Микола Антошин, який керує фермерським господарством "Таврида" в селищі Бузьке Миколаївської області.

Згідно з даними видання, фермер є опонентом Зеленського і мав намір влаштувати перед будівлею ОПУ якийсь перформанс з метою привернення уваги журналістів. Згідно зі словами Антошина, він нічогно не збирався підривати і граната не представляє небезпеки, оскільки є муляжем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі пенсіонер вирішив підробити мінером

Як повідомляв портал "Знай.uа", Звіробій порівняла Зеленського з ліквідованим терористом

Також, "Знай.uа" писав, що спритний львів'янин вкрав свою посилку з Пошти