Стало відомо про те, що в Києві власники євроблях зібралися н мітинг в самому центрі столиці. Які вони висунули вимоги.

Таким чином, повідомляється, що у зв'язку з мітингом, співробітникам правоохоронних органів прийшло навіть посилити охорону правопорядку. У центрі вже почали утворюватися Затори.

Про це йдеться на сторінці організації "Авто Євро Сила" в Facebook.

Починаємо діяти: 09:30 - 10:30 Зустрічаємо депутатів, вимагаємо прийняти законопроект 3704 сьогодні на комітеті. 10:40 збираємося біля сцени

Geplaatst door Авто Евро Сила op Dinsdag 1 september 2020

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Учасники акції зібралися вздовж вулиці Грушевського, і через це там ускладнено рух транспорту.

До 10: 30 протестувальники мають намір зустрічати нардепів перед засіданням Ради і повідомляти їм про свої вимоги. На площі Конституції перед будівлею парламенту активісти встановили сцену для виступів.

Мітингувальники хочуть зібрати комітет податкової та митної політики; проголосувати за законопроект 3704, в якому йдеться про доступне розмитнення; передати документ на підпис президенту.

Співробітники правоохоронних органів посилили заходи безпеки в центрі столиці. МВС визнали всіх дотримуватися карантину, і в жодному разі не порушувати громадський порядок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, додаткові витрати і неможливе ввезення - реєстрацію старих "євроблях" хочуть ускладнити.

Як повідомляв Знай.иа, МВС збирається ускладнити життя імпортерів

Також Знай.иа писав, що "євробляхи" перетворюються на привидів, куди поділися нерозмитнені авто, і до чого готуватися власникам.