Стало відомо про те, що під офісом президента України був затриманий чоловік, у якого з тобою була граната.

Таким чином, повідомляється, що сталося це все у вівторок, першого вересня. У столиці біля будівлі президента України, в якій працює сам Володимир Зеленський, була знайдена бойова граната.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі депутат від "Слуги народу" Олександр Качура.

Вулиця Банкова, на якій і розташовується будівля, відразу ж була перекрита співробітниками правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Трохи пізніше, на сайті Київського управління Національної поліції було заявлено, що в урядовому кварталі вдалося затримати чоловіка з гранатою.

Вів він себе досить дивно, тому і викликав підозри. При перевірці у нього знайшли предмет, який схожий на гранату. Його вилучили та відправили на експертизу, а чоловіка доставлено в управлінні Національної поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, нещодавно у Львові неадекват "замінував" лікарні, церкви і вокзали, і "заразив" місто новим вірусом.

Як повідомляв портал Знай.иа, киянин став жертвою нахабного викрадення, скрутили і в авто – копи ввели план "Перехоплення".

Також портал Знай.иа писав, що поїзд напрямком "Миколаїв-Київ" був зупинений на станції біля села Явкине Баштанского району Миколаївської області, з нього евакуювали всіх пасажирів – причиною таких дій стало повідомлення про мінування складу.