Стало відомо про те, що в столиці серйозно взялися за ромів. Поліція почала працювати.

Таким чином, повідомляється, що у вівторок, першого вересня, на київському вокзалі поліція почала працювати з людьми ромської національності.

Цілий день хлопці проводили профілактику і затримання за крадіжки на території Київського вокзалу.

Хотілося б відзначити сьогоднішню чудову роботу правоохоронців, які чергують на вокзалі. Цілий день хлопці проводять...

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 1 september 2020

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Всього за один день було відправлено у відділення більше тридцяти громадян. Залишається сподіватися на те, що так буде відбуватися і далі, і вдасться вирішити це питання раз і назавжди.

У Києві останнім часом почастішали випадки грабежів ромами, і поліція нічого практично з цим не робила. Через кілька годин після затримання їх відпускали. Всьому виною дірки в чинному законодавстві.

Стало відомо про те, що в столиці спіймали ще одну любительку легкої наживи. Спіймали на гарячому.

У підземному переході на Деміївці, небайдужі кияни затримали чергову дамочку, яка краде у ні в чому невинних городян.

Цього разу її вдалося зловити прямо під час крадіжки. Вона намагалася втекти і вибратися, і тому довелося покласти її на підлогу.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.иа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.иа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.