У Київській області спостерігається зростання середньої зарплати. Про це розповіли в Головному управлінні статистики.

Повідомляється, що за липень 2020 року, зарплата найманих працівників у Київській області трохи зросла, порівняно з червнем. Показник зростання склав 1,5%.

Читайте Знай в Google News!

Таким чином в Головному управлінні статистики вказали, що за підсумками липня середня зарплата в Київській області склала 11 968 гривень.

При цьому, найвищі зарплати в області платять у сфері фінансів та страхової діяльності. В середньому, в цьому виді діяльності сума виплат на одну людину становить 19 650 гривень.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Трохи відстає сфера добувної промисловості, де сума зарплати на одну людину становить 17 327 гривень.

При цьому, найнижчу винагороду праці виплачують у сфері організації харчування, де сума зарплати на одну людину становить 6 328 гривень.

Крім цього низький показник середньої зарплати спостерігається в сфері мистецтва, відпочинку, розваг і спорту — 7 217 гривень.

Київ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ПриватБанк звинуватили в дискримінації клієнтів

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні подорожчає проїзд і зникнуть маршрутки через реформу Кабміну

Також, "Знай.uа" писав, що Пенсійний фонд пообіцяв збільшити виплати