Стало відомо про те, скільки заробив столичний голова Віталій Кличко в липні.

Таким чином, повідомляється, що зарплата мера Києва, голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка, який за соціальним опитуванням випереджає всіх найближчих конкурентів в особі палацового, Верещук і Притули, в липні склала 45 з половиною тисяч гривень.

Його ж заступники за цей місяць отримали від 14 до 60 тисяч гривень. Про це йдеться у відповіді апарату Київської міської державної адміністрації (КМДА) на запит Українських Новин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Посадовий оклад склав 39,016 гривень, а ось відпускні 6,508 гривень.

Премію в липні Віталію Кличку не дали.

Зарплата заступників була різною. Наприклад, Олександра Густела заробила 14 з половиною тисяч гривень, а ось Марина Хонда вже 60 тисяч гривень.

Валентин Мондрієвський отримав 43,665 гривень, а Петро Пантелєєв 48,658, практично 20 тисяч з яких - відпускні.

Нагадаємо, раніше Поки Київ на карантині, у Кличка "під шумок" коронавірусу взялися за МАФи

Як повідомляє портал " Знай.ІА» У Києві знесли МАФ, скандал на харківському ринку" Барабашово " перед очима-мати, копи і масове побоїще

Також " Знай.ІА " писав, що У Києві розгромили вхід в зоопарк, на який Кличко давно поклав око.