Новим заступником голови Київської міської держадміністрації тепер вже офіційно став депутат Київської міськради Олександр Харченко.

Вчора, 31 серпня, мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження про призначення позафракційного депутата місцевої міськради Олександра Харченка своїм заступником. Текст розпорядження був опублікований сьогодні на офіційному порталі Київської міськради, пише "Ліга Новини".

Офіційно Харченко приступив до виконання своїх обов'язків з сьогоднішнього дня. Як зазначається у розпорядженні, вислуга років у нового заступника Кличка відсутня.

Олександр Харченко, фото: kmr.gov.ua
Олександр Харченко, фото: kmr.gov.ua

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наомнім, список "скандальних заступників" столичного мера поповнився новим призначенням. Цього разу йдеться про заступника партії "Удар" Віталія Кличка – ним став 34-річний Володимир Бондаренко, про що стало відомо на недавньому партійному з'їзді. Як виявилося, гучна історія з фальсифікацією документів і відкриттям кримінального провадження, в якій фігурував цей молодий чиновник, – це лише одна з резонансних подій. Причому, неодноразово "допомогу другу" надавав безпосередньо сам голова КМДА.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Глава штабу Кличка купив автомобіль за 3 млн на вкрадені у киян гроші, - блогер

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кличко обзавівся ще одним "скандальним" заступником: ланцюжок веде до "Партії регіонів" і забудовнику Микитасю

Також «Знай.иа " писав, що Розлючені кияни повстали проти Кличка: "треба гнати, а не чекати виборів!"