У Київській області сталася страшна ДТП. Про це розповіли на сторінці "dtp.kiev.ua"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що на Бишівській трасі, біля повороту в село Горбовичі сталася ДТП, яка більше нагадує сцену з фільму жахів — легковий автомобіль проткнула арматура, яка ви летіла з попереду їдучої вантажівки.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що за кермом автомобіля перебувала жінка, яка отримала травми в результаті ДТП.

На місці події працюють поліцейські, рятувальники та швидка допомога. Про стан постраждалої жінки інформації не повідомляли.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Справжній пункт призначення на Київщині. Бишівська траса, поворот на с. Горбовичі, автомобіль проткнуло арматурою, яка вилетіла з вантажівки, що йде попереду. На місці працюють по поліція, швидка і рятувальники ДСНС, які витягують постраждалу жінку. Стан постраждалої невідомий, дуже сподіваємося, що обійдеться без серйозних травм."- зазначено в повідомленні.

повідомлення dtp.kiev.ua: Facebook

До публікації додали фотографію з місця події, на якій можна побачити вантажівку, а також автомобілі швидкої допомоги та рятувальників.

ДТП в Київській області, фото: Facebook dtp.kiev.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Тернополем п'яний у мотлох водій збив молодого батька з дитиною

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові чорт за кермом зніс пенсіонерку на переході, очевидці посивіли

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром водій авто не помітив поїзда