У неділю, 31 серпня, в Броварах сталася моторошна дорожньо-транспортна пригода: на вулиці Київській зіткнулися катафалк і мотоцикл.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляють "Вартові еспресо".

Очевидці розповіли, що мікроавтобус ритуальних послуг вирішив проскочити на червоне світло і протаранив мотоцикліста, який вже рушив з місця.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На щастя, учасники ДТП залишилися живі, але не обійшлося без травм. У водія мотоцикла діагностували перелом ключиці і ноги, його відвезли на "швидкій".

Буквально днями дика ДТП приголомшила Львівську область: легковик з дітьми злетів з дороги в кювет. В результаті страшної аварії постраждало п'ятеро людей.

Нагадаємо, що на Закарпатті легковик "роззувся" на ходу. У автомобіля марки Peugeot Partner з невідомих причин під час руху відпала задня вісь з обома колесами.

Як повідомляв портал " Знай.uа", на Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина, а водій зник.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині BMW та Opel не поділили дорогу - синок у морзі, мама з татом у лікарні.