Стало відомо про те, що в понеділок, 31 серпня, в столиці затримали банду злодіїв. Не змогли далеко піти.

Таким чином, повідомляється, що на вулиці басейну, 12, Співробітник правоохоронних органів затримали чотирьох громадян. Сталося це відразу після того, як вони намагалися забрати навушники з рюкзака дівчини 1998 року народження, поруч з наземним переходом.

Є все таки «порох в порохівницях»💪🏻 Щойно на Басейній, 12, працівники поліції #ОПВ #УКР затримали 4 осіб. Затримання...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 31 augustus 2020

При цьому, вартість навушників немаленька-близько дев'яти тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Затриманих було четверо: Лакатош Людмила 2000 року народження, Локатош Аманда 2004 року народження, Горват Бейло 1992 року народження, Оганесян Арман 1993 року народження.

Цікавий факт, що є співробітники правоохоронних органів, які затримують подібних злодіїв, однак, суди і дірки в чинному законодавстві дозволяє діяти грабіжникам далі, і займатися брудними справами.

Раніше повідомляли, продавці авто масово обманюють українців: навіть досвідчений водій може потрапити на" вудку " нової афери.

Як повідомляв Знай.иа, шахрай втерся в довіру до київського професора і розжився на дві квартири.

Знай.иа писав, "кришував ринки України і Росії", - в поліції розповіли, чим загрожує смерть злодія в законі Лоту Гулі.