У Києві можуть зупинити роботу метрополітену та громадського транспорту.

Місцева влада столиці буде змушена зупинити рух громадського транспорту, зокрема і метро, якщо лікарні будуть неспроможні надати допомогу хворим на COVID-19. Про це в ефірі Свобода Live заявив мер Києва Віталій Кличко, пише "Радіо Свобода".

"Я не хочу про це говорити. Якщо станеться вибух (захворюваності – прим.), то ми будемо змушені переходити до таких речей, винятково турбуючись за здоров’я та життя людей", – розказав Віталій Кличко.

Водночас він чітко не відповів, чи зупиниться громадський транспорт у Києві, якщо місто потрапить до "червоної" карантинної зони, яку визначає уряд.

Кличко, скріншот з відео
Кличко, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я проти того, щоб зачісувати усіх під одну гребінку для того, щоб одні правила для всіх робити. Винятково мери міст, на місцях, відчувають і несуть відповідальність перед громадою для того, щоб спалаху не було... Що означає вибух? Вибух означає, що кількість ліжок, кількість лікарів буде меншою за кількість пацієнтів", – додав мер Києва.

Нагадаємо, київський мер Віталій Кличко вирішив піти від відповіді на питання про посилення карантину в Києві після чергового антирекорду по добовому приросту COVID-19.

Жартівливу відповідь на запитання він дав журналісту видання "Апостроф" про перспективи щодо введення жорсткіших карантинних заходів у Києві.

"Вакцину поки що не винайшли"— сказав Віталій Кличко у відповідь на питання, що буде з карантином і чи стануть посилювати заходи в столиці України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Глава штабу Кличка купив автомобіль за 3 млн на вкрадені у киян гроші, - блогер

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко і Пальчевський у лідерах на посаду мера Києва, - телеграм-канал Шрайк

Також «Знай.uа» писав, що Кияни жорстко "проїхалися" по Кличку за передвиборчі вчинки: "Ото мафія!"