Нещодавня заява мера Києва Віталія Кличка про участь політичної партії "Удар" у місцевих виборах, як окремої "одиниці" та викладені відео самопрезентації миттєво викликали десятки відгуків у соцмережах. При чому, чимало з них мають саркастичний відтінок. А призначення "помічника-фальсифікатора" на посаду заступника голови партії спровокувало окрему хвилю критики. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Пригадали і Шулявку: "Не дайте клоунам перемогти"

Тільки на офіційній сторінці мера Києва Віталія Кличка можна знайти десятки коментарів щодо заяви про участь партії у виборах, що мають відбутися 25 жовтня.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ги-ги. Удар - партія, що пролежала роки як непотріб на дачі, стала в нагоді. Молодець Кличко. Засираємо Київ і надалі", – пише киянин Ігор Ляшенко.

Кияни також одразу пригадали Шулявську розв'язку, яка попри шалене зростання у вартості вже після підписання тендеру та витрачені бюджетні кошти у понад 1,2 млрд грн, так і залишилася "недобудом".

"Клоунада це добре. У цирку це гордість. А політика і клоун, клоун він змішав, він яскравий, він заслуговує на повагу лише тому, що він вміє більше навіть ніж самі артисти. Клоунів, їх одиниці. А значить професіонал своєї справи. Ось так", – пише автор одного з дописів Ірина Штейнбергс.

Нове призначення зірвало шквал критики: "Так він і сам совість по договорняку розміняв!"

Окрему хвилю обурень викликало призначення заступника голови партії Віталія Кличка – ним став 34-річний Володимир Бондаренко. Як виявилося, у біографії молодого чиновника є гучна історія із фальсифікацією документів та відкриттям кримінального провадження – і це лише один із резонансних фактів із фігуруванням Бондаренка.

Віталій Кличко, партія "Удар" - фото klichko.org
Віталій Кличко, партія "Удар" - фото klichko.org

"І хто навчив Віталія схемам "просто змінив регламент КМДА". Хто ж таки ця свита...", – обурюється мешканець столиці Василь Марійко.

"Як уже викривається, у нас кругом усі при владі або із довідкою, або фальшиві дипломи, то таке і життя у народу від таких спеціалістів компетентних...", – відзначає Надя Карпінська.

"Так він і сам совість по договорняку з Фірташем, Льовочкіним, Порошенком у 2014 році розміняв і особисто "висунув" Порошенка від цієї "камаріллі" кандидатом у Президенти і допоміг вскочити в крісло для корупції... Гнати треба цього "перломета" косноязичного подалі...", – обурюється автор одного з коментарів Валерій Руденко.

Не обійшлося і без іронії – користувачі створили кумедні меми із зображенням голови КМДА та новопризначеного чиновника.

мем, Віталій Кличко, Володимир Бондаренко - фото з Фейсбук
мем, Віталій Кличко, Володимир Бондаренко - фото з Фейсбук

Ми і надалі слідкуватимемо за ситуацією в столиці, тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.