У Києві у маршрутки на ходу відвалилося колесо. Про це розповіли на сторінці "Київ Оперативний"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у маршрутного автобуса, який їхав через по вулиці Виговського, прямо під час руху відпало колесо. На щастя, ДТП вдалося уникнути, оскільки сталося це біля автобусної зупинки.

Читайте Знай в Google News!

"На Виговського (колишня назва - М. Гречко) у маршрутного автобуса прямо під час руху відвалилося колесо. Не страшно, "передай за проїзд, задній майданчик"."- зазначено в повідомленні.

Повідомлення: Facebook

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До публікації додали фотографію з місця події. На ній можна побачити маршрутний автобус жовтого кольору, який зупинився біля зупинки. Придивившись можна помітити на асфальті слід, який залишив автобус, а також те, що одна його сторона нижче іншої і практично доторкається до дороги.

У автобуса відпало колесо, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стало відомо про те, що запоріжцям повернули пільги на проїзд на вихідних і у свята.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Івано-Франківську пільговикам дозволили їздити в комунальному транспорті за посвідченням до 1 жовтня. Дане рішення було прийнято у зв'язку з удосконаленням картки " Галка"

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі водій маршрутки № 4 повівся неадекватно при вигляді 200-гривневої купюри.