Кишенькові злодії в громадському транспорті давно перестали бути чимось незвичайним. У більшості городян склалися звички тримати сумки і гаманці міцніше. Однак навіть в цих умовах кишенькові злодії примудряються пограбувати. Черговий такий випадок стався в Києві.

Там пасажири маршрутного таксі підняли шум і змусили водія зупинити автобус. Маршрутка стояла з зачиненими дверима, поки злодій не віддав гаманець. Процес "покарання" зловмисника потрапив на камеру одного з пасажирів.

Він розповів, що помітив, як у однієї жінки вийняли з сумки гаманець, залишив автобус і забрав його у злодюжки. Також очевидець розповів, що після виключення камери «почався екшн».

Нагадавши, Знай писав, що в Києві кишенькові злодії пограбували громадянина Великобританії. У чоловіка витягли з кишень гаманець з банківськими картками та мобільний телефон. Загальна сума збитку склала 125 тисяч гривень. до всього іншого, зловмисники зняли з вкрадених карт всі гроші. Також пропав і паспорт потерпілого.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Києві активісти та поліція спільними зусиллями затримали злодіїв-кишенькових злодіїв із Закарпаття. Вони промишляли на залізничному вокзалі в столиці. При цьому злодюжки заявили, що їм все одно нічого не буде.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві поліція затримала двох Циганок, які спробували пограбувати чергову жертву. Однак дами навіть не почервоніли, а навпаки посміялися і заявили, будуть грабувати далі.