У Києві нелегальний перевізник сам придумав собі маршрут та без дозвільних документів «катав» ним пасажирів. Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури столиці.

Як зазначається, до департаменту поскаржилися на те, що в столиці з’явився незрозуміло звідки новий маршрут - 546-к, який відправляється з Виставкового центру та прямує до кінцевої зупинки на вулиці Ю. Смолича.

Під час перевірки, яка здійснювалася силами представників Департаменту спільно із Службою перевезень, Патрульною поліцією Києва та Укртрансбезпеки, виявилося, що перевізник-нелегал не має жодних дозвільних документів на здійснення відповідної діяльності на дорогах Києва.

За фактом порушення складено протоколи на водіїв та власника транспортних засобів, що працювали на «маршруті-привиді».

Скрин, Facebook
Скрин, Facebook

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Наразі перевізнику загрожує штраф від 17 до 34 тисяч гривень відповідно до ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Ви знаєте, скільки заробляють маршрутники? Прості водії - дуже не бідні люди, хоч і на вигляд, наче тільки що з комбайна сліз. А якщо йде мова про штраф самому "начальнику", то йому ті 34 тисячі, це просто незручності і не більше», - вважають кияни.

«Ми вас беремо на роботу, але якщо вас упіймають, то ми вас не знаємо...», «А так можна було?», - дивуються інші у коментарях.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі бидло-маршрутник зробив "орігамі" з грошей пасажирів: "це вже перебір"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі бидло-маршрутник одурманив пасажирів смердючим димом-перекур, чекайте

Також «Знай.uа " писав, що У Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на беззахисного дідка:"пішов геть звідси!"