У Києві, в парку імені Рильського, в озеро було скинуто велику кількість невідомої рідини. В результаті цього температура води в озері піднялася до граничних показників. Про це повідомляють у телеграм-спільноті «Х**вий Київ».

Відзначається, що водойма практично «скипіла» - вода в ньому прогрілася до ненормальних 70 градусів за Цельсієм.

В таких умовах вся фауна у водоймі зварилася і померла – озеро перетворилося в одну велику «братську могилу» або в «каструлю з юшкою».

Фото «Х**вий Київ»
Фото «Х**вий Київ»

Кияни припускають в коментарях до повідомлення, що причиною цієї екологічної катастрофи міг стати злив в озеро «зайвого» окропу комунальним підприємством «Теплопостачсервіс».

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Навіщо людям??? Влаштуємо сауну пуголовкам!!!", "Ну так, все одно люди заплатять за воду!", "А потім тарифи на гарячу воду піднімуть», - обурюються городяни.

Нагадаємо, раніше у Борисполі вулиця після зливи перетворилася на болото: "Кому грязьову ванну?".

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві гарячу воду зливають прямо в озері:"її занадто багато".

Крім того, внаслідок прориву теплотраси Ставки в Голосіївському парку в столиці наповнилися окропом з дивним запахом.

Також "Знай.uа" писав, що хазяйський "талант" Кличка показали одним фото: "тріснуло!".