У Києві жителі міста і сотні приїжджих громадян не могли нормально покинути Привокзальну площу через метро, оскільки одна з найбільш завантажених і затребуваних станцій столиці була закрита на вхід і вихід. Про це написали очевидці в телеграм-спільноті «Київ зараз», публікуючи відповідні фото.

"Метро " Вокзальна". Це черга з самого ранку. Очевидці кажуть, що метро закрито на вхід і вихід, але ніяких офіційних коментарів з цього приводу не було», - пишуть в телеграм-каналі.

На опублікованих знімках-величезна черга з бажаючих скористатися послугами столичної підземки, яка розтягнулася від входу на станцію до самого центрального входу в залізничний вокзал.

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

При цьому на офіційному сайті «Київського метрополітену» немає ніяких пояснень ситуації, що склалася – залишилося невідомим, з якої причини були перекриті входи і виходи на станцію «Вокзальна».

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові пасажиропотік в метро впав на 47%. У січні-липні на Харківщині всіма видами транспорту скористалися 190 мільйонів пасажирів.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві маршрутка буквально застрягла на проїжджій частині посеред суцільної величезної калюжі.

Також, "Знай.иа" писав, що у Дніпрі водій маршрутки відзначився винятковим хамством на адресу пасажирів.

Крім того, «Знай.иа " писав, що Жовтий Київ, Помаранчевий Львів та червоні Чернівці: карантин знову перемалював карту України