Стало відомо про те, що побачити Чорнобиль очима туристів можна буде не виходячи з дому вже зовсім скоро.

Таким чином, повідомляється, що в жовтні запрацює перший у світі мобільний додаток, який дозволить відвідати зону відчуження в онлайн-форматі.

Тур відбуватиметься у супроводі аудіо-гіда, і буде це доступно українською та англійською мовами.

📱Побачити Чорнобиль очима туриста можна буде не виходячи з дому. Вже у жовтні запрацює перший у світі мобільний...

Geplaatst door Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України op Donderdag 27 augustus 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Розробники вже додали центральну площу Прип'яті, станції Дуга, а також колесо. Ці об'єкти стануть основою віртуальної карти.

На превеликий жаль, вогонь пошкодив близько 5 відсотків заповідних територій зони відчуження. Постращало близько десяти сіл, піонерський табір» казковий", а також один з санаторіїв. Тому, було прийнято таке рішення для того, щоб зберегти хоч якусь пам'ять для майбутнього покоління.

Ця програма повинна привернути всю світову увагу.

"Зона відчуження є частиною спільного з офісом Президента проекту»Магніти України". Сьогодні Чорнобиль-це не тільки згадка про страшну аварію, а й популярний туристичний напрямок. Тепер, побачити наслідки Чорнобильської катастрофи зможе будь-хто, в будь-якому куточку світу. Тому ми, як Міністерство, зі свого боку будемо сприяти розвитку такого проекту»,- Роман Абрамовський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спасибі, що не чоловічі! Ашан попався на продажу "дитячих" яєць.

Як повідомляв " Знай.ІА"," покарати Мамедова і відновити справедливість": Українки оточили Генпрокуратуру на підтримку Юлії Подольської.

Знай.ІА писав, шкуродери або випадковість? Рятувальники витягли цуценя з лап погибелі в покинутому колодязі.