У Києві відбулася виставка, присвячена темі Чорнобильської трагедії ARTEFACT: Chernobyl 33. За 10 днів подію відвідали понад 12 тис. людей, повідомляють організатори виставки.

Для проведення арт-події вибрали столичний Річковий вокзал – занедбана радянська будівля чудово відображала основну ідею виставки: неспроможність людей вчитися на власних помилках та повну беззахисність перед радіацією.

Чернобыль в центре Киева собрал 12 тысяч посетителей

Експонатами стали 17 робіт українських митців та сім – іноземних авторів, кожного дня проводилися перформанси та екскурсії. Надалі виставку перевезуть до інших міст України.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що творцям "Чорнобиля" підкинули ідею: в Москву мчить радіаційний поїзд.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Чорнобиль - ні ногою: в зоні відчуження виявили отруйного монстра.

Також портал Знай.ua писав, що два однокласника, натхненні переглядом серіалу "Чорнобиль", спробували втекти з дому, щоб потрапити в зону відчуження. Хлопцям було по дев'ять років, вони вчилися в третьому класі.