Правоохоронці показали фото чотирьох членів сім'ї загиблих в ДТП під Києвом і їх сина, що вижив.

Відповідну фотографію оприлюднив речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко на сторінці в Facebook.

Так, у вівторок, 14 липня правоохоронці показали знімок, де зображені четверо загиблих у ДТП під Києвом членів сім'ї і їх син, що вижив.

На фото зображені загиблі подружжя Олексій і Надія Цурканові, чотирирічна дочка Влада, 10-річний син Володимир і 12-річний Святослав (крайній праворуч). Старший хлопчик вижив, але втратив всіх членів сім'ї. Зараз за його життя борються лікарі.

сім'я Цурканових, фото: Facebook Артема Шевченка

"З родини Цурканових в живих залишився один старший син, хлопець Святослав Цурканов 2006 року народження. Він - крайній справа", - підписав фото Шевченко.

При цьому спікер Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко звернув увагу, що через законодавчі дірки безкарними залишаються тисячі п'яних водіїв.

Скріншот



Нагадаємо, що винуватець смертельної аварії на Столичному шосе під Києвом, де загинуло подружжя і двоє їх дітей, керував автомобілем без прав. При цьому в момент скоєння ДТП водій Антон Желепа був сильно п'яний.

Згодом з'ясувалося, що смертельну аварію він здійснив на чужій машині. Власниця Mercedes-Benz ML заявила, що її автомобілем незаконно заволоділи.

Зазначимо, що винуватцю смертельної ДТП повідомили про підозру ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу. Йому загрожує до 10 років за ґратами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в неділю, 12 липня, на Старообухівській трасі сталася аварія, в якій загинула ціла сім'я

Як повідомляв портал Знай.ua у п'яному ДТП під Києвом загинула ціла родина, розкрито дикі подробиці про вбивцю - не перші жертви

Також Знай.ua писав, у вівторок, 14 липня, відбулося засідання суду, на якому обрали запобіжний захід для підозрюваного у смертельному ДТП під Києвом Антона Желепи