У Києві розшукують 16-річну дівчинку, яка пішла з дому та досі не повернулася до батьків. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що розшуком неповнолітньої займається Солом'янське УП ГУНП у столиці.

За інформацією правоохоронців, неповнолітній Зінченко Анастасії Валеріївні 17 років. У День Незалежності України, 24 серпні, дівчина пішла з дому та досі не повернулася.

Названо прикмети зниклої: виглядає на 16-17 років, на зріст 150 сантиметрів, має каштанове волосся довжиною до плечей, худорлява.

На момент зникнення була вдягнена у довгу джинсову спідницю, теракотового кольору блузку з малюнком квітів, пальто із візерунком у різнокольорову клітинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Була взута у напівчоботи чорного кольору на високих підборах.

Усіх, хто володіє інформацією про місце перебування зниклої дівчини, просять повідомляти до правоохоронних органів за номерами телефонів гарячої лінії.

«Звідки інфа про її зникнення?», - цікавляться кияни у коментарях.

«У серпні пальто? Напівчоботи?», «Пальто в серпні?», - дивуються інші.

«Ви серпень вчора ввечері бачили? Натуральний жовтень!», - відповідають їм коментатори.

Нагадаємо, раніше У Києві пропав світловолосий школяр у синіх шортах: "Знайдися, синочку!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові 12-річний шибеник втік з лікарняної палати-рідні не знаходять собі місця

Також «Знай.uа " писав, що Під Києвом зникла молода мати з двома янголятами на руках- " втекли від домашнього насильства?"