У Києві сталося моторошне вбивство - іноземець позбавив життя місцеву жительку, яка працювала дівчиною за викликом. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, в ніч на 25 серпня на вулиці Філатова, 1/22, «у третьому під'їзді знімав квартиру американець на ім'я Майк».

Він замовив послуги дівчини за викликом, яку до нього привіз сутенер. Після декількох годин перебування в квартирі Майка дівчина так і не вийшла, і сутенер відправився її забирати. До нього з квартири ніхто не вийшов, тоді він зламав одне з авто, що стояли у дворі, і витяг звідти набір інструментів. Цими інструментами він спробував відкрити двері іноземця. Спроби виявилися безуспішними.

Вранці сусіди побачили понівечені двері квартири і викликали поліцію. Через зачинені двері іноземець поскаржився, що погано себе почуває і попросив, щоб його доставили в лікарню. На місце прибули господарі квартири і рятувальники, які розкрили двері.

Майка госпіталізували, а через годину в квартирі під диваном знайшли тіло задушеної жінки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Підозрюваний у вбивстві Майк встиг втекти з лікарні і спробував сховатися з країни, полетівши з аеропорту, але його змогли затримати.

Загибла жінка, як виявилося, була матір'ю п'ятьох дітей.

"Жан-Клод Вандам знімає сцени для фільму в Києві, про це знають всі. А те що Тарантіно приїхав, я дізнаюся тільки зараз...", "Шкода дітей... але, мабуть, у неї вибору не було, раз пішла працювати повією...», «Мати так гроші заробляла дітям. Не судіть її», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, що у Києві спіймали серійного викрадача авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові завівся котячий маніяк.

Також, Знай.uа писав, що у Києві на Гідропарку маніяк жорстоко познущався над дівчиною.