Марш захисників у Києві не обійшовся без провокацій і наявності дивних особистостей. На центральній вулиці столиці-Хрещатику неадекватний чоловік налякав людей. Він топтав і рвав державні символи України.

Відразу після Маршу захисників неадекватний чоловік вирвав у військового прапор України і почав його рвати. Після цього він кинув його на асфальт і почав топтати. Правоохоронці, які були поруч швидко скрутили чоловіка і не дали його поведінці стати приводом для масової бійки.

Варто відзначити, що 24 серпня Україна відзначила свій 29 день народження. Це свято пройшло в умовах карантину і з масовими святковими заходами. У Києві провели Марш захисників і святковий концерт, який сподобався не всім. Під час офіційної частини президент Зеленський вручав державні нагороди та вшанував пам'ять загиблих захисників.

Нагадавши, Знай писав, що відомий режисер Олег Сенцов розкритикував свято в Києві. Йому не сподобався святковий концерт до Дня Незалежності України, який відбувся на Софіївській площі. Дійство на Софійській площі він назвав " попсовим шабашем з російським присмаком».

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

«Шльопали ушлепки по Софіївській площі. Те, що там сталося, дуже добре висвітлює, що насправді відбувається в голові президента, його оточення, і їх прихильників», - заявив Сенцов.

Також Знай повідомляв, що в зоні проведення ООС тривають провокації з боку окупантів. День Незалежності України пройшов відносно спокійно, але все ж був один випадок спроби порушити тишу. На позиції українських захисників скинули снаряд з безпілотника.

Нещодавно Знай цього року на День Незалежності України не було параду, але вже на наступний рік він повинен бути обов'язково. Про це п'ятий президент України, лідер партії» Європейська Солідарність " Петро Порошенко заявив під час виступу на Європейській площі, після багатолюдного Маршу Незалежності.