Стало відомо про те, що в Києві з'явилася нова послуга. Таксист підвезе вас на свіжому повітрі. Або це просто аварія.

Таким чином, повідомляється, що в мережі опублікували ролик того, як у Вишгороді жінка опинилася на капоті автомобіля. Злазити звідти, по всій видимості, вона не збиралася.

І незрозуміло, це водій наїхав на неї, або ж вона просто вирішила так покататися по місту.

Щось незрозуміле - це новий вид таксі у Вишгороді такий чи водій просто зачепив жінку і не захотів лишитися на місці ДТП?

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 24 augustus 2020

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Новину про це опублікували в пабліку Київ Оперативний.

"Щось незрозуміле-це новий вид таксі у Вишгороді, або ж водій просто зачепив жінку, і не хотів залишатися на місці аварії» - написано в пості.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що маршрутка на смерть збила жінку в селищі Орігін, що в Хмельницькій області. Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

Згідно з попередніми даними, водій автобуса ПАЗ сполученням Оринин-Кам'янець-Подільський, дав задній хід і не помітив 50-річну жінку. Жінка в результаті опинилася під колесами машини і загинула на місці від отриманих травм.

Слідчі, які прибули на місце події, кваліфікували дії водія за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Раніше портал " Знай.ІА " писав Автобус з пасажирами зірвався в гірську прірву в Грузії, 12 людей загинули

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Дніпрі легковик "припаркувався" під фуру-понівечені тіла вирізали з купи металу

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- " водій лика не в'язав"