У Києві патрульна поліція затримала таксиста-наркомана, який уколовся у вену прямо в автомобілі.

Про це повідомили в групі "Київ Оперативний" в соцмережі Фейсбук, також цю інформацію підтвердили в Патрульній поліції.

У поліцію повідомила жінка, яка побачила, як чоловік-водій уколовся за кермом автомобіля Renault . Це сталося на парковці БЦ "Аркадія".

"Водій таксі з пасажиром кололи себе шприцом, а після лежали обличчями на панелі приладів" - такий виклик отримали патрульні, вчора, близько 15 години.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Заявниця навіть надала фотографію чоловіків на підтвердження своїх слів. Коли патрульні приїхали на місце виклику, то "торчків" вже не було.

джерело: Київ Оперативний
джерело: Київ Оперативний

"Патрульні, які прибули на місце не виявили вказаний автомобіль Renault, інформацію передали колегам і почали пошуки.Інспектори виявили Renault пізніше на вулиці Гетьмана. Патрульні помітили явні ознаки наркотичного сп'яніння у 39-річного водія, а пасажир був вже інший",- повідомили в поліції.

Від проходження експертизи у лікаря 39-річний водій відмовився. Як виявилося, у водія навіть не було водійського посвідчення.

джерело: Київ Оперативний
джерело: Київ Оперативний

джерело: Київ Оперативний
джерело: Київ Оперативний

Патрульні склали на керівника протокол за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та постанову за ст. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом особою без відповідних документів) КУпАП.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дивний таксист запхав бездомного в багажник, щоб викупати на автомийці: "мене не викрали!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молоді львів'яни масово підсаджуються на наркотики і готові вбивати за дозу

Також «Знай.иа " писав, що У Львові таксист-наркоман тримає в страху все місто: "робить це тільки ночами"