У Києві чоловік за кермом автомобіля вживав наркотичну речовину, схожу на кокаїн. Про це розповів очевидець інциденту, опублікувавши відповідне відео в спільноті «Київ Оперативний».

За його словами, у дворі будинку по вулиці Федорова стояв автомобіль служби таксі марки Renault, водій якого «заправляв свої ніздрі порошком». Побачивши правопорушення, він викликав поліцію, однак чекати її довелося понад годину, а «потім почав діяти рішуче». Коли очевидець підійшов до таксі, водій вже забирав пасажирку. Щоб завадити йому поїхати, свідок пробив автомобілю колесо.

Після цього розлючений водій почав обурюватися, що так чинити - незаконно. У відповідь свідок запитав, «а фен вживати за кермом - не злочин?». Тоді таксист злякався і втік з місця події. Прибулій за викликом поліції чоловік передав данні камери та розповів, куди поїхав таксист. Чи вдалося зупинити нарко-таксиста, наразі не відомо.

Більше години очікував поліцію, а потім почав діяти рішуче На Федорова, у дворі, стояв таксист на #Renault (#AI0232IC). Ну, як стояв - так «заправляв» свої ніздрі порошком. Той, хто знімав відео викликав поліцію. Однак, більше години правоохоронці не їхали. Коли оператор вийшов з будинку то побачив, як таксист вже підбирає пасажирку. Він зупинив автівку і проколов йому колесо. Водій очманів і почав натякати на незаконність дій, на що у відповідь почув «а фен вживати за рульом не злочин?». Тоді таксист злякався і поїхав з місця. Через хвилин 15 під’їхала поліція, якій автор відео розповів всю цю історію і вказав напрямок куди поїхало нарко-таксі. На жаль, невідомо чи зупинили цього водія, тому є вірогідність, що він і надалі катається містом, заправляючи свої ніздрі невідомою речовиною.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 6 februari 2020

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях до допису користувачі обурюються поведінкою водія.

«Ось і причина відчайдушної поведінки деяких водіїв - не незнання ПДР, а саме їх стан, що не дозволяє адекватно зважити всі ризики подальшого маневру», «Таких "таксистів" півміста їздить, тільки на тачках покруче. А не на вантажних пиріжках», - пишуть городяни.

«Що ж вам всім так таксисти поперек горла стоять... Ось заради об'єктивності, з чого випливає, що це був таксист??? Це клеймо якесь... Чому не написати просто "ось цей водій" і далі по тексту», «Що творять фільми ... Нюхати через трубочку з гривні яка щодня ходить по тисячам рук...», «Момент вживання не зафіксовано - не винуватець», - додають інші.

Нагадаємо, у Львові таксист-наркоман тримає в страху усе місто: "Робить це тільки ночами".

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа, на Харківщині поліцейський відзначився геройським вчинком і потрапив на ніж до злочинця - правоохоронець обміняв себе на заручницю, яку захопив псих зі зброєю.