Стало відомо про те, що напівголий киянин влаштував догонялки з патрульною поліцією. Кадри, які доводять до божевілля.

Таким чином, повідомляється, що на одній з вулиць паяного водія все ж вдалося затримати. Про це повідомляє спільнота в соціально мережі Facebook dtp.kiev.ua.

Киев. Ночная погоня и задержание. Пьяный водитель новенького Фольксваген Пассат с 2.04 промилле совершил дтп и пыталсы...

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Woensdag 19 augustus 2020

Напівголий водій був зупинений на вулиці Братиславській за скоєння аварії. Він намагався виїхати від співробітників правоохоронних органів, однак, всі його спроби виявилися безуспішні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Драгер показав, що у нього в коші 2,04 проміле алкоголю.

Пізніше з'ясувалося, що водій житель тріщини, і працює на ринку. Чо саме змусило сісти його за транспортний засіб у такому стані-невідомо.

Раніше стало відомо про те, що суд визначив запобіжний захід для калушанина, який завдав каліцтва водієві автомобіля. Про це розповіли у виданні "вікна".

Повідомляється, що 6 червня минулого року близько 20: 00 компанія з трьох осіб проходила по вулиці Грушевського в напрямку вулиці Бандери і перетинала проїжджу частину. Автомобіль ВАЗ 1118, який рухався по дорозі в цей час зупинився і пропустив компанію.

Суд дійшов висновку, що дебошира можна перевиховати без ізоляції від суспільства і обрав запобіжний захід у вигляді штрафу в розмірі 8500 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львів'янин за кермом допився до"рекорду".

Як повідомляв портал "Знай.иа", Запорізькій шкуродерці оголосили про підозру.

Також, "Знай.иа" писав, що під Києвом юні Брати-Шумахери влаштували покатушки на вкраденому авто.