У Києві автомобіль марки «Шевроле» скоїв наїзд на літнього чоловіка, який переходив дорогу у дозволеному місці. Про цей інцидент розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, наїзд трапився на пішохідному переході, на вулиці Михайлівській, 39/1. Водій транспортного засобу зніс дідуся з дороги і навіть не пригальмував. Після скоєного винуватець аварії просто втік з місця пригоди.

«Увага! Розшук! На Михайлівській, 39/1, прямо на пішохідному переході водій автомобіля Chevrolet (AA0959MP) збив дідуся. Одразу після зіткнення водій втік. Заяву до поліції написано, але може хто знає і зробить розшук швидким?», - висловлюють надію у спільноті.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото «Київ Оперативний»
Фото «Київ Оперативний»

У коментарях кияни зазначають, що під вказаними номерними знаками їздить автомобіль «Шевроле Авео седан» сірого кольору.

«Ці плуги в формі шукати не будуть, нах*й туди взагалі дзвонити, в це 102, з п'ятниці ніхто не передзвонює на рахунок порушення ПДР - номера і марку сказав, і глухо», - висловлюються в коментарях обурені кияни.

Нагадаємо, що під Києвом бабуся загинула, перебігаючи трасу в невстановленому місці. Автобус протягнув літню жінку під днищем кілька метрів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пекельна аварія поставила на вуха Бердянськ, легковик догори дригом.

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині шумахер обігнав вантажівку і влетів у легковик.