Київський мер Віталій Кличко вирішив піти від відповіді на питання про посилення карантину в Києві після чергового антирекорду по добовому приросту COVID-19.

Жартівливу відповідь на запитання він дав журналісту видання "Апостроф" про перспективи щодо введення жорсткіших карантинних заходів у Києві.

"Вакцину поки що не винайшли"— сказав Віталій Кличко у відповідь на питання, що буде з карантином і чи стануть посилювати заходи в столиці України.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Зазначимо, що 19 серпня Київ посів друге місце за приростом хворих коронавірусом за добу. За добу в Києві підтвердили ще 215 випадків захворювання. Гірша ситуація тільки в Харківській області, де коронавірус виявили відразу у 247 осіб.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 96 403 випадків зараження. За добу зафіксували 1967 нових випадків.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 49 737 пацієнтів. За останню добу видужало 812 осіб, 28 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличка відправили "в нокаут" за передвиборчу показуху і божевільні " COVID-черги"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Населення України скоротилося на сотні тисяч осіб: з'явилася страшна статистика

Також «Знай.иа " писав, що "Прибій" другої хвилі: в Україні закриваються на карантин ресторани і кафе