Стало відомо про те, що. Українській столиці посилили карантин. Що тепер зміниться.

Таким чином, повідомляється, згідно з новими правилами зон карантину, Київ потрапив тепер в "жовту" зону. Вступає в дію е то з понеділка, 17 серпня.

І тепер, у столиці влада знову поверне посилені карантинні сірки. Таке рішення було прийнято у зв'язку з тим, що в Києві продовжує зростати кількість інфікованих людей.

І ось, що зміниться вже з сьогоднішнього дня. У громадських будівлях і громадському транспорті не можна буде перебувати без одягненої маски. Знову потрібно буде носити з собою документи, які підтверджують вашу особистість.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Заборонено і проводити заходи. Участю більше однієї людини на п'ять квадратних метрів площі будівлі.

Чи надовго столиця потрапила в цю зону-передбачити не може ніхто. Однак, кількість заражених з кожним днем лише продовжує зростати, тому, потрібно дотримуватися всіх правил карантину.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 92 820 випадків зараження. За добу зафіксували 1464 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 48 164 пацієнтів. За останню добу видужало 342 людини, 19 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ розповіли про правила відвідування кафе і ресторанів.

Як повідомляв Знай. ua, лікарі шокували правдою про поширення коронавірусу.

Також Знай. ua писав, що Європа каже маскам "ні", чому Швеція та Нідерланди забули про пандемію.