У КМДА стверджують, що за наступні три роки зарплата середньостатистичного жителя столиці досягне 23 тисяч гривень. Такі дані опублікували на сайті відомства, посилаючись на інформацію Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки.

Відзначається, що орієнтовно до 2023 року розмір середньої зарплати жителя Києва досягне майже 23 тисяч гривень. В даний час середня зарплата по країні становить 11,5 тисяч гривень.

Планується також збільшити інвестиції в бізнес, щоб " стимулювати інновації та підтримувати конкурентне середовище».

Підприємств, що впроваджують інновації у свою роботу, за наступні три роки в столиці має стати на 21,9% більше.

При цьому середня зарплата киянина повинна скласти замість 18,2 тисяч гривень в 2021 році до 22,9 тисяч гривень в 2023 році.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що у вівторок, 21 липня, через аварію на колекторі житловий масив Виноградар залишився без води.

Також портал Знай.ua писав, що У Києві дитина на велосипеді потрапила під колеса автомобіля Triolan-вискочила на дорогу

Також портал Знай.ua писав, Київським комунальникам довелося " пірнути "в нечистоти:" Е**ть, работка..."На відео можна розгледіти, як працівники перебуваючи по шию в брудній воді виловлюють різне сміття, яке забив коллетор. Чоловіки діставали багато пляшок, які недобросовісно викидають кияни куди не попадя