У Києві у посиленому режимі миють та чистять від пилу вулиці і дороги. Відбувається це щоденно, запевняють у комунальному підприємстві «Київавтодор» на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що посилене миття вулиць ввели на період спеки та посухи у столиці. У Київській міській держадміністрації зазначають, що на дороги Києва вивели понад півсотні поливальних машин, які здійснюють миття проїжджої частини та тротуарів. Також використовуються спеціальні автомобілі, які проводять миття вулиць дорожніми шампунями.

У КМДА запевняють, що такі заходи дозволяють зменшити кількість випарів шкідливих речовин від асфальту, який надто розігрівається на сонці. Крім того, це дозволяє ефективніше позбуватися пилу та бруду на дорогах, а також не дає асфальтобетонному покриттю деформуватися під палючими променями, особливо на тих дорогах, де спостерігається інтенсивний трафік.

Також Знай.ua писав, що експерти оцінили "велоуспіхи" Кличка: за піаром – ані натяку на повноцінну веломережу та ризик втрати унікального клубу.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Кличко обзавівся новою радницею із "заляпаною" репутацією: дерибан землі, "тітушки" та справа за хабарі.

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

А у статусі "звільненого радника Кличка" Максим Бахматов пробуде недовго – названо дата повернення.

Додамо, що впродовж останніх кількох місяців ситуація довкола довгоочікуваного будівництва Подільсько-Воскресенського мосту загострюється чи не щотижня.